TOTAL Horse Feed

  • 380 kr

OBS OBS!!!!! 15/1 - 2022 kommer priserna att höjas från 325kr/säck till 380kr/säck OBS OBS!!!!!OBS! ENDAST UTKÖRNING I UMEÅ MED OMNEJD!Utkörning sker SöndagarTO

I lager.
Dela
Lagersaldo: 7

OBS OBS!!!!! 15/1 - 2022 kommer priserna att höjas från 325kr/säck till 380kr/säck OBS OBS!!!!!


OBS! ENDAST UTKÖRNING I UMEÅ MED OMNEJD!

Utkörning sker Söndagar


TOTAL Horse Feed är ett spannmålsfritt energi- och fiberrikt koncentrerat foder, lågt i stärkelse och utan tillsatt socker. TOTAL har utvecklats av engelska Hästfysiologer och funnits på marknaden sedan år 2000. Målet är att hjälpa dagens moderna hästar att stärka och bibehålla ett balanserat och sunt fodersmältningssystem, utan att ge avkall på hästens individuella näringsbehov.

Alla är väl idag överens om att grovfoder ska utgöra basen i all utfodring av häst. Beroende på hästens storlek, ålder samt prestation och/eller känslighet för grovfoder har vi hästägare sökt efter optimalt foder som man utan risk för fodersmältningsrubbningar kan ge till alla typer av hästar.

Med TOTAL Horse Feed har du ett koncentrerat foder som genom sin väl avvägda sammansättning av för hästen nödvändiga näringsämnen, högvärdigt protein och lättsmälta växtfibrer, ger en jämn, skonsam energi och genom sin balanserade verkan optimerar förmågan att ta upp näringsämnen.

Om din häst inte klarar sig enbart på grovfoder är TOTAL Horse Feed ett unikt komplement, ett friskvårdande, enkelt, tryggt, ekonomiskt foder som utgår från hästens egna förmåga att ta upp näring. Ett foder för alla hästar, alla discipliner, alla åldrar....

Har du en häst som:
Har ett högre energi och proteinbehov än vad grovfodret ger?
Lämnar foder och då inte får i sig tillräcklig mängd?
Är allergisk mot gluten?
Får prestationssvackor på kraftfoder?
Har ett känsligt fodersmältningssystem/"dålig mage"?
Behöver ett foder med låg socker- och stärkelsehalt?
Behöver ett "tävlingsfoder" för att slippa ta med så mycket grovfoder?
...eller helt enkelt att grovfodret inte räcker till näringsmässing?
Då finns TOTAL Horse Feed för din häst

FIBRER och FETT

TOTAL Horse Feed innehåller hackat hö och gräspellets för att hästen ska tugga länge och förlänga ättiden, ärtor som är en bra proteinkälla för häst, tillsatt linfröpellets med olja och fibrer ger den rena skonsamma energin. Probiotikan Yea Sacc är bra för tarmhälsan, elektrolyter, vitaminer och mineraler samt några örter tillgodoser hästens dagliga behov av näring.

Från urhästens livsstil har vi skapat TOTAL Horse Feed - framtidens foder redan nu!

Läs mer om TOTAL Horse Feed på www.eqvital.eu